Farklı olmanın cezası sabittir!

Oysa ne güzeldir hayattan bihaber öyle yaşayıp gitmek. Farkında değilsindir hiçbirşeyin... ne güzel!

Yatarsın, uyursun hiçbirşey düşünmeden... sananedir senden gerisi?

Yapabilseydim gözlerimi kapatmak isterdim gördüklerime, kulaklarımı tıkamak duyduklarıma... öyle yaşayıp giderdim bende duymadan, görmeden, bilmeden!

6 Nisan 2010 Salı

Yanlış nerde!

Yok yok delirmemek elde değil... Nedir bu memleketin durumu? Klasik oldum farkındayım ama aynen böyle! Ne oluyor yaaa!

Ben çalışıyorum 3 kuruş para kazanıyorum. Gökhan aylardır iş bulamıyor. Evlenmek için birşeyler yapmak lazım. Elimiz kolumuz bağlı kalakaldık. 


Ummayasın ki küsmeyesin. Bugün bir iş görüşmesine gitti. Farkında olmadan baya ümitlenmişim. Hatta olacağına inanmışım. Ne için çağırmışlar? Tanımak için? CV' yi alıp güle güle. Boş pozisyonları yokmuş. Ne diye çağırıyorsun öyleyse, şaka mısın?


Adam üniversite mezunu, yabancı dili de var, deneyimi de. Daha ne arıyorsunuz anlamıyorumki!!!


Kime kızmalıyım? Ben bu kadar yıkılmışken o kimbilir nasıldır şimdi? Bugünler geçecek mi? Herşey yoluna girecek mi? Yoksa daha kötü mü olacak?


Allah' ım güç ver. Sabır ver. Duy artık. Yardım et. Ne bileyim birşeyler yap lütfen :(

3 yorum:

chunlibeauty dedi ki...

ofs.. bizde geçen sene aynı sıkıntıyı yaşamıştık.. Benim işim garanti.. eşiminde iki yabancı dili var hatta anadili almanca işten çıksa bile iş bulması kolay diye düşünürdük.. Kriz nedeniyle işten cıkarılınca hicte öyle olmadıgını gördük.. 3-4 ay iş aramakla gecti.. HEr görüşmede biraz daha umutları söndü.. Neyseki en sonunda cok güzel bir yerden teklif aldı.. Sizin icinde aynısı olur insallah en kısa zamanda güzel haberleri alırsınız..

Boyalı Kuş dedi ki...

Umarım öyle olur ve umarım en kısa sürede bu sancılı süreç geçer. Moral verdiniz teşekkür ederim.

ferdagokturkince dedi ki...

canım benim ya. ikinizin de kalbi o kadar güzel ki ben inanıyorum her şey güzel olacak. tam da hak ettiğiniz gibi.. sen de inan. umut, en son biter. unutma. hem o pis insanların yanında çalışsaydı bi de.. en başından olmamış boşver. gökhan mutlaka iş bulacak, nefsine ağır gelen hakkına hayırlısıdır. ikinizi de güzel şeyler bekliyor göreceksiniz. (müneccim boku yemiş kahin ferda bildiriyor) telefonlarımı da aç artık bi zahmet :) seni seviyorum aşkıııımmmm. evlenme onla benle evlen. benim işim de var. bakarım ikimize. :)